Psychologen - Therapeuten - Coaches

Supervisie

Supervisie is reflecteren op jezelf als therapeut. Jezelf blijven ontwikkelen als therapeut en werken aan het vergroten van je mogelijkheden en inzichten in de ander is daarbij onmisbaar. Hanneke Nijkamp is geregistreerd als supervisor bij de ABvC en wil graag samen met jou werken aan het versterken van de eigenheid van jou als therapeut. Dat is namelijk onmisbaar in de relatie met je cliënt; het aangaan van de vertrouwensrelatie en met je professionaliteit je cliënt zo goed mogelijk begeleiden. Je kan zowel supervisie ontvangen indien je werkt met volwassenen als dat je werkt met kinderen en jongeren.

"Ik vind het heel erg leuk om deel uit te maken van het proces waarin een therapeut zich begeeft in het kader van supervisie. Je steeds verder ontwikkelen en mogen meehelpen aan de wijze waarop een therapeut zich steeds verder ontwikkeld en mag groeien is mooi om te zien. Ik wil daarbij graag zo goed mogelijk je begeleiden en ondersteunen waarbij jij als therapeut de regie hebt over je eigen proces.

Afspraken voor supervisie kunnen zowel overdag als 's avonds plaatsvinden. In principe vinden de supervisiegesprekken plaats in Veenendaal. Neem vrijblijvend contact op om te bekijken of de supervisie die Hanneke biedt, bij jou aansluit.

supervisie