Psychologen - Therapeuten - Coaches

Elly Donswijk

Elly Donswijk

Elly Donswijk is werkzaam als orthopedagoog, psychosociaal therapeut, kindertherapeut en zij is als EMDR therapeut gespecialiseerd in traumabehandeling zoals PTSS, bij kinderen en volwassenen. Zij werkt met kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende hulpvragen waarbij zij diverse behandelmethoden kan inzetten.

“Mijn motivatie is om mensen te helpen een betere kwaliteit van leven te verkrijgen. Ik wil cliënten graag een veilige plek bieden en er samen aan werken hun draagkracht te vergroten. Vervolgens help ik hen de nare gebeurtenissen te verwerken en een plek te geven. Mijn aanpak kenmerkt zich door inlevingsvermogen en betrokkenheid bij de cliënt. Samen gaan we op zoek naar methodes die specifiek bij de cliënt passen.”

Na diverse pastorale studies heeft zij de universitaire studie Orthopedagogiek Gezin en Gedrag aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond. Haar klinische en diagnostiekstage heeft zij gedaan bij het Centrum voor Begaafdheidsonderzoek (CBO) te Nijmegen, waar zij heeft gewerkt met hoogbegaafde kinderen. Daarna volgde zij diverse opleidingen en cursussen, en is zij gecertificeerd kindertherapeut, Insight Focused Therapist en EMDR therapeut, specifiek voor de verwerking van ingrijpende gebeurtenissen/traumatische ervaringen, angsten en fobieën. In Denemarken volgde zij een aantal jaren ISARPAC (International School of Abuse Related Pastoral Counseling; grondleggers Téo van der Weele M.A. en Dr. Vibeke Møller) en vervolgde ook daar de opleiding tot erkend Integrative IPSICC Psychotherapist Denmark. In 2017 heeft zij de 3- jarige opleiding tot Somatic Experiencing® Practitioner voltooid. Dit is een lichaamsgerichte methode voor het verwerken van shock en trauma (grondlegger dr. Peter Levine).

Elly is lid van NCKT, NVO, NVPA, NVVCH, RBCZ, SKJ, IPSICC (Denmark).

 

 

Wachtlijst

Wij werken in principe zonder wachtlijst.